farmaceutisch technicus nyc https://hollandpillen.com/ Orson welles klappen van gif
Buddynetwerk

Medewerkers

Wim van Polanen (voorlichter)

De klompjes staan symbool voor m’n 2 lieve kinderen. Zij zijn me heel erg dierbaar en op deze manier zijn ze ook heel dichtbij me. Dat is ook zo als ik het graag in m’n werk wil hebben. Alles heel dichtbij me. Daarom is m’n bureau ook een enorme rotzooi waar een buitenstaander helemaal gek van zou worden, maar gelukkig kan ik de grote lijnen nog ontdekken en op mijn manier ordenen. En toch altijd bereikbaar blijven voor een ieder die iets van me wil.

Direct nummer: 070-4300039

Theo Vrolijks (coördinator)

Hardlopen is voor mij een manier om lichaam en geest te verfrissen. Wekelijks loop ik 2 a 3 keer mijn ronde. En een enkele keer neem ik deel aan een marathon. Rome is een stad waar ik mij helemaal thuis voel en waar ik in maart 2013 de marathon heb gelopen. Deze stad is als het leven zelf: verrassend, oud en jong, mooi en lelijk, persoonlijk en vervreemdend, aards en verhevens enz. In mijn werk bij Buddy Netwerk kom ik het leven in al zijn vormen/gedaantes tegen. Dat fascineert mij. Hardlopen helpt mij om met een frisse open mind en met plezier mijn werk te doen.

Direct nummer: 070-4300035

Carina de Waal (coördinator)

Dit beschermengeltje heb ik altijd bij me, ik zou niet zonder kunnen. Mensen in mijn familie en vriendenkring die het niet makkelijk hebben, geef ik een beschermengeltje. Daarmee hoop ik dat zij de kracht en energie kunnen vinden om door te gaan en te laten weten dat iemand aan hen denkt. Zo heb ik maatjes ook over hun buddy horen praten. Mijn buddy is als een beschermengel en geeft mij de ondersteuning die ik op dat moment nodig heb.

Carla van Bregt (coördinator)

De vlinder staat voor mij voor transformatie. Ik ben in een fase van mijn leven waarin ik een nieuwe koers zou willen gaan. Daarbij staat de vlinder voor lichtheid, vrijheid, vreugde en kleur en vooral ook voor de wereld in gaan. Mijn vleugels uitspreiden en gaan ………! Ik weet nog niet hoe, wat, wanneer en waarheen, maar ik weet wel dat ik ga. De vlinder staat symbool voor die beweging.

Direct nummer: 070-4300030

Carmen van Haren (coördinator)

Mijn naam is Carmen van Haren. Als coördinator van 2tegen1zaamheid bezoek ik eenzame ouderen en onderzoek of ik een buddy kan inzetten. Ik begeleid buddy’s in het contact dat zij hebben met hun maatjes. Daarnaast geef ik met veel plezier (externe) trainingen aan vrijwilligers. De verscheidenheid aan taken maakt dat ik het leven als een boeket van bloemen ervaar. Ook buiten Buddy Netwerk doe ik verschillende dingen, vanuit mijn eigen bedrijf. Een wezenlijke bloem in mijn boeket is muziek maken. Muziek zie ik als een krachtige manier om in contact te komen met emoties en mensen.

Direct nummer: 070-4300031

Peter Jasper (secretariaat/administratie)

Koken is mijn hobby, samen met tuinieren. Ik zag mijn moeder wel eens spieken in het Margriet kookboek, dat ik op de foto in mijn handen houd. Het boek is van de eerste druk uit 1953 en valt bijna uit elkaar. Wegdoen, nee. Het is ooit door mijn oma gekocht en via mijn moeder bij mij terecht gekomen. Gebruiken doe ik het nog nauwelijks. Het internet biedt zoveel meer. Soms verlang ik terug naar de ouderwetse Hollandse pot, dan wil ik nog wel eens teruggrijpen naar het inmiddels 60 jaar oude kookboek. Het zal altijd wel binnen handbereik blijven.

Carmen Cremades (secretariaat/administratie)

Mijn naam is Carmen, ik werk hier met veel plezier als administratief medewerkster sinds september 2007. Ik ben een van de eerste mensen die u te spreken krijgt als u Buddy Netwerk belt. Ik kom uit Spanje; ik houd van fotografie en in het bijzonder van mensen fotograferen: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Beelden zijn voor mij een sterke vorm van expressie en communicatie. Ik zie de mensen en hun verhalen achter de portretten. Buddy Netwerk is vol van fantastische en bijzondere mensen en ik voel me gelukkig om rond deze mensen te mogen zijn.

Marjolijn Maas (coördinator)

Wat vind ik het een eer om voor Buddy Netwerk, en vooral voor de buddy’s en maatjes te mogen werken. Ik vind het bijzonder om te zien hoe de buddy’s met zoveel toewijding zichzelf opzij zetten voor een ander die het even wat minder getroffen heeft. En ook is het mooi om te zien hoe blij en dankbaar de maatjes zijn met deze wekelijkse bezoekjes. Voor mij is het super om een kleine bijdrage te mogen leveren in deze contacten en om te mogen werken in een organisatie waarin zoveel positiviteit en liefde gevoeld kan worden. Ik ben een gelukkig mens!

Direct nummer: 070-4300037

Sven Zeilstra (projectleider Innovatie)

“Buddy Netwerk kenmerkt zich voor mij door ‘tijd’, ‘aandacht’ en ‘iets bij kunnen dragen aan de situatie van een ander’. Als projectleider innovatie houd ik (in samenwerking met mijn collega’s) de organisatie in beweging, zodat we aan kunnen blijven sluiten bij de vele veranderingen in de buitenwereld. In het werk ervaar ik vrijheid, flexibiliteit en de durf om soms een sprong in het diepen te moeten wagen. Ik vind het prettig dat Buddy Netwerk een kleine organisatie is, waardoor je gemakkelijk met de vrijwilligers kunt spreken en hun ervaringen kunt horen. Ik voel mij trots deel uit te mogen maken van zo’n mooie organisatie.” .

Direct nummer: 070-4300034

Hedwig Oranje

Frans Pas(interim directeur/bestuurder)

Ik neem tijdelijk de rol van directeur/bestuurder over na het vertrek van Lisette van den Heuvel en in afwachting van de aanstelling van een vaste nieuwe directeur/bestuurder. Ben dus eigenlijk een soort tussenpaus.

Direct nummer: 070-3649500

Andrea Duarte Rodriguez (stagiaire Buddyzorg)

Ik heb voor deze mooie bloemen gekozen omdat ze mijn groeiproces als stagiaire bij Buddy Netwerk symboliseren. Daarnaast sluiten ze ook mooi aan bij de metafoor Carpe Diem: “geniet van het leven vandaag want morgen is je niet beloofd”. Deze wijze woorden zijn een bron van inspiratie voor mij als persoon en ik hoop dat anderen ook inspiratie vinden om iets voor een ander te betekenen. Het genieten van het samen zijn en een fijn contact laten opbloeien. Ontdekken en op mijn manier ordenen. En toch altijd bereikbaar blijven voor een ieder die iets van me wil.

Telefoonnummer: 070-3649500

Gunnar

tekst Gunnar