farmaceutisch technicus nyc https://hollandpillen.com/ Orson welles klappen van gif
Buddynetwerk

Giften en donaties

Op vrijdag 26 april 2016 ontving onze directeur Lisette van den Heuvel, een donatie van de Vlietsteden Ondernemersclub (VOC) uit handen van haar voorzitter Tilly Zwartepoorte. Het bedrag zal worden besteed aan het project ‘Buddies voor Bikkels, waarmee kinderen van 5-18 jaar met een chronische of levensbedreigende ziekte worden ondersteund.

Lisette van den Heuvel (links) ontvangt de VOC cheque van Tilly Zwartepoorte.

De VOC is een netwerk van bedrijven in de regio Leidschendam-Voorburg. De VOC bijeenkomsten zijn een uitstekende manier om met collega ondernemers op een informele en laagdrempelige manier over specifieke ondernemersvragen van gedachten te wisselen. Jaarlijks wordt door de VOC ledenvergadering een goed doel gekozen dat ondersteuning verdient.

U kunt ons steunen door een gift te storten. Dit kan op IBAN nummer NL22 RABO 0159 6426 47 ten name van Stichting Vrienden van Stichting Buddy Netwerk Den Haag. Buddy Netwerk en de Stichting Vrienden van Buddy Netwerk zijn in bezit van de ANBI- status. Daarmee kunt u onder fiscale condities een donatie aan ons overmaken.

Hieronder kunt u de pdf downloaden met onze Procedure voor giften en donaties.

Procedure donaties en giften_