Buddynetwerk

Nieuws

Oproep: Wie o wie wordt buddy van Ans of Gerrie?

Help ons bij deze mooie hulpvraag!

Afgelopen week kregen wij bij Buddy Netwerk twee identieke telefoontjes binnen over de situatie van twee dames op leeftijd, Ans en Gerrie. Om je een beeld te geven; een korte situatieschets over het leven van Ans…

De dochter van Ans, die in een ander deel van Nederland woont belde ons. Zij doet haar uiterste best om één maal per week haar leuke, eigenzinnige moeder te bezoeken. Ans woont nog zelfstandig in Den Haag. Door fysieke klachten (mevrouw zit in een scootmobiel) en haar ziekte neemt het contact met de buitenwereld en haar maatschappelijke betrokkenheid af. Het gevolg; eenzaamheid ligt op de loer. De dochter is op zoek naar een vrijwilliger die haar moeder wat kan ondersteunen, gezelschap kan houden, een luisterend oor kan bieden, erop uit kan gaan, samen boodschappen doen, etc. etc. Of wij daarvoor kunnen zorgen? Het ‘koppelen’ van vrijwilligers en cliënten is ons werk, dat is wat we doen bij Buddy Netwerk. Uiteraard gaan wij onze uiterste best hiervoor doen.

Wie o wie voelt na het lezen van dit artikel de behoefte om Ans, Gerrie of een andere cliënt als buddy te ondersteunen? Dat zou geweldig zijn! Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier. Bellen kan natuurlijk ook: 070 3649500. We vullen graag samen met jou deze mooie hulpvraag in!

 

Overig nieuws

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.