Buddynetwerk

Comité van aanbeveling

Buddy Netwerk wordt ondersteund door een breed netwerk van instellingen en personen die de doelstellingen van onze organisatie onderschrijven en derhalve hun naam aan Buddy Netwerk verbinden. Het comité van aanbeveling bestaat uit een aantal vooraanstaande professionals, die zich uitdrukkelijk hebben verbonden met Buddy Netwerk. Deze professionals bevelen Buddy Netwerk, elk vanuit hun eigen vakgebied en ervaringen, van harte aan:

Mart Joosten (Regiomanager bij Makro Nederland):

Mart Joosten“Vanuit onze Makro bedrijfsvisie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maar ook als individu ben ik blij dat er organisaties als Buddy Netwerk zijn. Bij Buddy Netwerk wordt echt het verschil gemaakt en een praktische invulling gegeven aan de verbetering van de kwaliteit van het leven van iemand die ernstig ziek of eenzaam is.”

Anja Overhoff, (Freelance adviseur en toezichthouder):

Anja Overhoff“Het Buddy Netwerk is voor mij een goed functionerende professionele organisatie met oog voor kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Als voorheen voorzitter van Teletrust (telefonische hulpverlening) weet ik welk een uitdaging het is deze o zo nuttige organisaties in stand te houden en te laten meegroeien met deze tijd. Daarom maak ik graag deel uit van dit Comité van Aanbeveling.”

Joep Dohmen (Hoogleraar theoretische en praktijkgerichte ethiek aan de Universiteit van Humanistiek):

“Buddy’s voelen zich persoonlijk en maatschappelijk verantwoordelijk en willen iets betekenen voor een ander.”

 

Nienke van Dijk
Nienke van Dijk (Directeur academie voor Sociale Professies van De Haagse Hogeschool):

“Mensen zien en horen, dat doen ze bij Buddy Netwerk.”

 

Paula Undondek
Paula Udondek (actrice, presentatrice, producer en schrijfster):

“Aan een organisatie die streeft naar gelijkheid en wederkerigheid tussen cliënt en buddy, ongeacht geloof of huidskleur, geef ik graag mijn volledige steun.”

 

Sjaak Bral
Sjaak Bral (cabaretier/columnist):

“Al 25 jaar (!) expertise in het koppelen van 1 op 1 contacten zegt toch al genoeg? Wie kan dat nou zeggen!”

 

Jordy Meister
Jordy Meister (DenHaag FM):

“Ik hoop jongeren ook aan te sporen om het verschil te kunnen maken voor een organisatie als Buddy Netwerk en daarmee bijdragen aan een mooiere samenleving.”

Wil je iets voor een ander doen? Word Buddy! Buddy worden

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.