Buddynetwerk

Medewerkers

Monique de Bree (directeur/bestuurder)

Helaas staan nog steeds teveel mensen die hulp behoeven langs de kant. Hoewel wij niet al het leed kunnen oplossen maken wij jaarlijks voor circa 500 hulpbehoevenden (cliënten) in Den Haag en omgeving wel een groot verschil dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, de buddy’s. Buddy’s kijken wat (nog) mogelijk is voor een cliënt. Hoe kun je iemands netwerk versterken zodat hij of zij weer aansluiting vindt en zich minder alleen voelt? Hoe slaag je er in iemand weer te activeren om die fijne hobby of nieuwe uitdaging aan te gaan waaraan zoveel plezier is beleefd?’. Dankzij een buddy wordt de mantelzorger ontlast. Even ruimte en lucht en vermindering van de druk op de dagelijkse zorg. Daarmee maken we ook juist voor deze al overbelaste groep in onze samenleving een groot verschil’.

Direct nummer: 06-33326393

Theo Vrolijks (coördinator)

Hardlopen is voor mij een manier om lichaam en geest te verfrissen. Wekelijks loop ik 2 a 3 keer mijn ronde. En een enkele keer neem ik deel aan een marathon. Rome is een stad waar ik mij helemaal thuis voel en waar ik in maart 2013 de marathon heb gelopen. Deze stad is als het leven zelf: verrassend, oud en jong, mooi en lelijk, persoonlijk en vervreemdend, aards en verhevens enz. In mijn werk bij Buddy Netwerk kom ik het leven in al zijn vormen/gedaantes tegen. Dat fascineert mij. Hardlopen helpt mij om met een frisse open mind en met plezier mijn werk te doen.

Direct nummer: 06-19975698

Theo Vrolijks

Carina de Waal (coördinator)

Dit beschermengeltje heb ik altijd bij me, ik zou niet zonder kunnen. Mensen in mijn familie en vriendenkring die het niet makkelijk hebben, geef ik een beschermengeltje. Daarmee hoop ik dat zij de kracht en energie kunnen vinden om door te gaan en te laten weten dat iemand aan hen denkt. Zo heb ik maatjes ook over hun buddy horen praten. Mijn buddy is als een beschermengel en geeft mij de ondersteuning die ik op dat moment nodig heb.

Direct nummer: 06-19385691

Carina de Waal

Carla van Bregt (coördinator)

De vlinder staat voor mij voor transformatie. Ik ben in een fase van mijn leven waarin ik een nieuwe koers zou willen gaan. Daarbij staat de vlinder voor lichtheid, vrijheid, vreugde en kleur en vooral ook voor de wereld in gaan. Mijn vleugels uitspreiden en gaan ………! Ik weet nog niet hoe, wat, wanneer en waarheen, maar ik weet wel dat ik ga. De vlinder staat symbool voor die beweging.

Direct nummer: 06-19695712

Carla van Bregt

Carmen van Haren (coördinator)

Ik ben werkzaam als projectleider van Buddy’s voor Bikkels en ‘Een e-buddy in huis!’ Ik begeleid de maatjes en de buddy’s in het contact dat zij met elkaar aangaan. Daarnaast geef ik workshops en trainingen en ben ik de initiator van de Samen Schatkaart (www.samenschatkaart.nl), een tool om leefwerelden te vergroten. Ik zie mezelf als een verbinder en vernieuwer. Ik heb altijd oog voor groeimogelijkheden en nieuwe samenwerkingen. Naast mijn werk bij Buddy Netwerk treed ik op met mijn muziekduo (Katakat) en geef ik muzieklessen aan jong en oud, vanuit de visie dat een mens het beste leert vanuit de eigen benieuwde blik.

Direct nummer: 06-45738332

Carmen van Haren

Peter Jasper (secretariaat/administratie)

Koken is mijn hobby, samen met tuinieren. Ik zag mijn moeder wel eens spieken in het Margriet kookboek, dat ik op de foto in mijn handen houd. Het boek is van de eerste druk uit 1953 en valt bijna uit elkaar. Wegdoen, nee. Het is ooit door mijn oma gekocht en via mijn moeder bij mij terecht gekomen. Gebruiken doe ik het nog nauwelijks. Het internet biedt zoveel meer. Soms verlang ik terug naar de ouderwetse Hollandse pot, dan wil ik nog wel eens teruggrijpen naar het inmiddels 60 jaar oude kookboek. Het zal altijd wel binnen handbereik blijven.

Peter Jasper

Carmen Cremades (secretariaat/administratie)

Mijn naam is Carmen, ik werk hier met veel plezier als administratief medewerkster sinds september 2007. Ik ben een van de eerste mensen die u te spreken krijgt als u Buddy Netwerk belt. Ik kom uit Spanje; ik houd van fotografie en in het bijzonder van mensen fotograferen: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Beelden zijn voor mij een sterke vorm van expressie en communicatie. Ik zie de mensen en hun verhalen achter de portretten. Buddy Netwerk is vol van fantastische en bijzondere mensen en ik voel me gelukkig om rond deze mensen te mogen zijn.

Carmen Cremades

Marjolijn Maas (coördinator)

Wat vind ik het een eer om voor Buddy Netwerk, en vooral voor de buddy’s en maatjes te mogen werken. Ik vind het bijzonder om te zien hoe de buddy’s met zoveel toewijding zichzelf opzij zetten voor een ander die het even wat minder getroffen heeft. En ook is het mooi om te zien hoe blij en dankbaar de maatjes zijn met deze wekelijkse bezoekjes. Voor mij is het super om een kleine bijdrage te mogen leveren in deze contacten en om te mogen werken in een organisatie waarin zoveel positiviteit en liefde gevoeld kan worden. Ik ben een gelukkig mens!

Direct nummer: 06-19288847

Marjolijn Maas

Jolanda Brandwijk

coordinator Tekst

Direct nummer: 06-33697410

Mariëlle Hofstede

Werken bij Buddy Netwerk voelt vanaf het begin al goed. Hiervoor werkte ik als jobcoach in de re-integratie, waarbij ik voor jongeren met een arbeidshandicap een passende werkplek moest vinden. Ik vind het bijzonder dat de cliënten van Buddy Netwerk mij in hun huis ontvangen en mij een kijkje geven in hun leven. En ik vind het inspirerend dat buddy’s hun soms spaarzame vrije tijd geven aan hun maatje. Met zelfvertrouwen, ontwikkeling en voldoening voor zowel buddy als maatje als resultaat

Marije Beaumont

Zorgen voor een ander, jong of oud, ik doe het al jaren met heel mijn hart. Begin 2017 ben ik gestart bij Buddy Netwerk als vrijco. De intake bij eenzame ouderen thuis en het koppelen aan een buddy geeft mij enorm veel voldoening. Het is mooi om te zien hoe zoveel mensen vrijwillig iets willen betekenen voor een ander en hoeveel geluk dit een ander geeft.

Mirjam

Tekst

Direct nummer:

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.