Buddynetwerk

Medewerkers

Carina de Waal (coördinator)

Dit beschermengeltje heb ik altijd bij me, ik zou niet zonder kunnen. Mensen in mijn familie en vriendenkring die het niet makkelijk hebben, geef ik een beschermengeltje. Daarmee hoop ik dat zij de kracht en energie kunnen vinden om door te gaan en te laten weten dat iemand aan hen denkt. Zo heb ik maatjes ook over hun buddy horen praten. Mijn buddy is als een beschermengel en geeft mij de ondersteuning die ik op dat moment nodig heb.

Direct nummer: 06-19385691

Carina de Waal

Carmen van Haren (coördinator)

Ik ben werkzaam als projectleider van Buddy’s voor Bikkels en ‘Een e-buddy in huis!’ Ik begeleid de maatjes en de buddy’s in het contact dat zij met elkaar aangaan. Daarnaast geef ik workshops en trainingen en ben ik de initiator van de Samen Schatkaart (www.samenschatkaart.nl), een tool om leefwerelden te vergroten. Ik zie mezelf als een verbinder en vernieuwer. Ik heb altijd oog voor groeimogelijkheden en nieuwe samenwerkingen. Naast mijn werk bij Buddy Netwerk treed ik op met mijn muziekduo (Katakat) en geef ik muzieklessen aan jong en oud, vanuit de visie dat een mens het beste leert vanuit de eigen benieuwde blik.

Direct nummer: 06-45738332

Carmen van Haren

Carmen Cremades (secretariaat/administratie)

Mijn naam is Carmen, ik werk hier met veel plezier als administratief medewerkster sinds september 2007. Ik ben een van de eerste mensen die u te spreken krijgt als u Buddy Netwerk belt. Ik kom uit Spanje; ik houd van fotografie en in het bijzonder van mensen fotograferen: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Beelden zijn voor mij een sterke vorm van expressie en communicatie. Ik zie de mensen en hun verhalen achter de portretten. Buddy Netwerk is vol van fantastische en bijzondere mensen en ik voel me gelukkig om rond deze mensen te mogen zijn.

Carmen Cremades

Marjolijn Maas (coördinator)

Wat vind ik het een eer om voor Buddy Netwerk, en vooral voor de buddy’s en maatjes te mogen werken. Ik vind het bijzonder om te zien hoe de buddy’s met zoveel toewijding zichzelf opzij zetten voor een ander die het even wat minder getroffen heeft. En ook is het mooi om te zien hoe blij en dankbaar de maatjes zijn met deze wekelijkse bezoekjes. Voor mij is het super om een kleine bijdrage te mogen leveren in deze contacten en om te mogen werken in een organisatie waarin zoveel positiviteit en liefde gevoeld kan worden. Ik ben een gelukkig mens!

Direct nummer: 06-19288847

Marjolijn Maas

Jolanda Brandwijk

Projectleider Dementie, Coördinator Buddyzorg

E-mailadres: jbrandwijk@buddynetwerk.nl

Direct nummer: 06-33916110

Mariëlle Hofstede

Werken bij Buddy Netwerk voelt vanaf het begin al goed. Hiervoor werkte ik als jobcoach in de re-integratie, waarbij ik voor jongeren met een arbeidshandicap een passende werkplek moest vinden. Ik vind het bijzonder dat de cliënten van Buddy Netwerk mij in hun huis ontvangen en mij een kijkje geven in hun leven. En ik vind het inspirerend dat buddy’s hun soms spaarzame vrije tijd geven aan hun maatje. Met zelfvertrouwen, ontwikkeling en voldoening voor zowel buddy als maatje als resultaat

Wil je iets voor een ander doen? Word Buddy! Buddy worden

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.