Buddynetwerk

Stagiaire(s) sociale media (M/V)

Buddy Netwerk is een slagvaardige en ondernemende organisatie, die met een team van 10 fte beroepskrachten en zo’n 500 getrainde vrijwilligers per jaar ondersteuning biedt aan mensen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte (buddyzorg), ouderen vanaf 65 jaar, die zich eenzaam voelen en/of een zeer gering sociaal netwerk hebben (2tegen1zaamheid) , mensen met geheugenproblemen (beginnende dementie) en hun mantelzorger(s) en ernstig zieke kinderen (buddy’s voor bikkels).

Het werkgebied van Buddy Netwerk bestaat uit Den Haag en omliggende gemeenten.

Doel van onze organisatie is om de bekendheid te vergroten van zowel Buddy Netwerk als naam, maar vooral ook de diensten die we leveren onder een zo groot mogelijk publiek bekend te maken. Daarnaast kunnen wij onze diensten niet uitvoeren zonder de aanwezigheid van vrijwilligers en cliënten. Die laatste groep weet ons, zonder noemenswaardige inspanningen, vaak wel te vinden dankzij de sterke hulpverlenerscontacten waarover we beschikken. De werving van voldoende (nieuwe) vrijwilligers vergt meer inspanningen. Daartoe proberen we diverse kanalen in te schakelen en middelen in te zetten die veelal liggen op het terrein van gedrukte media, driehoeksborden, advertenties, radio/tv-spotjes etc.

Schoorvoetend worden pogingen gedaan op het sociaal media terrein. Denk daarbij aan Website, Facebook en Twitter. Maar er is meer en vooral daarin ontbreekt kennis en talent.

Daarvoor zijn we juist op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaire(s) die het leuk vinden om daar een actieve bijdrage aan te leveren en ons aan de hand mee te nemen om vooral de mogelijkheden en inzet van sociaal media verder te ontdekken en in te zetten. Ga jij daarin mee? Dan nodigen we je graag uit om met ons aan de slag te gaan.

Wij vragen:

  • HBO werk-en denkniveau
  • Bezig aan 2e/3e jaars opleiding Communicatie
  • Sociaal vaardig en empathisch
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands
  • Zowel individueel als in teamverband goed kunnen functioneren

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving
  • Professionele ondersteuning en begeleiding
  • Een mooie werkervaring.

Interesse? Neem contact op met: Wim van Polanen (wpolanen@buddynetwerk.nl)